Webant tim

pored kompletnog kreiranja vizuelnog identiteta možemo pružiti i pojedinačne usluge iz dole navedenih paketa

Izrada sajta

Profesionalna izrada sajta podrazumeva izradu sajta pisanog čistim i kvalitetnim kodom. Usmereni smo na razvoj u budućnosti, time omogućavamo laku dodatnu nadogradnju željenim funkcionalnostima.

Pozovite

Logo dizajn

Izradom logo dizajna kroz kreiranje i uklapanje simbola, tipografije i boja stvaramo prepoznatljiv identitet vašeg brenda. Time osiguravamo da vaš proizvod bude autentično predstavljen na tržištu.

Pozovite

Održavanje socijalnih mreža

Kreiramo sadržaj za društvene mreže, kroz kvalitetne objave koje su praćene dobro uklopljenim bojama vašeg brenda. Sa pažnjom biramo dizajn i način predstavljanja koji je uskladjen sa vašim biznisom.

Pozovite

Obrada fotografija i video materijala

Kroz uslugu obrade fotografija i video materijala kreiraćemo pregledne fotografije i video zapise. Materijale možete koristiti za oglašavanje na društvenim mrežama, kroz reels-e, story-je ili postove.

Pozovite

Kreiranje sadržja za reklamne materijale

Usluga predstavlja kreiranje objava za društvene mreže u periodu od 1, 2 ili 3 meseca koje možete iskoristiti u bilo kom trenutku, kao i izradu sadržaja za reklamne majce, kačkete, vizit karte i flajere.

Pozovite

Izrada reklamnog
materijala

Štampu reklamnog materijala možete prepustiti nama i tako uštedeti vreme. Majce, vizit karte i kačkete sa vašim simbolima možemo napraviti tako što nam vi pošaljete materijal ili ih naš tim kreira.

Pozovite